Vélemények

Nézze meg, mit mondanak rólunk ügyfeleink

Régi, jól működő kapcsolat van részvénytársaságunk és a Controll-Net Kft. között, könyvvizsgáló és kollektívája naprakész információkkal, teljes körűen segíti munkánkat. Kapcsolatunkat mindenkor a korrektség és magas szintű szakmaiság jellemzi.

Bogdánffy Csabáné

vezérigazgató helyettes, Agro-M Zrt.

Nagyon precízen és lelkiismeretesen végzik a munkájukat! Rend és fegyelem jellemezi a mindennapokat! Náluk nincs “majd hozom irat, számla”. De ez így van jól……

Fazekas István

ügyvezető igazgató, tulajdonos, Foster Kft.

„Tudás, biztonság” ez jellemzi a Controll-Net Kft-t!

Kutni József

ügyvezető igazgató, tulajdonos, Green Divízió Kft.

Számomra a Controll-Net Kft-vel fennálló kapcsolat igazolja megbízhatóságukat. Úgy érzem, szakmailag korrekt partner, együttműködésünk hasznos. Amit kiemelésre méltónak tartok, az a könyvvizsgálat szigorú kereteit meghaladó tanácsadás részükről.
Különösen fontosnak érzem azt az általam vezetett cég nagyobb súlyú vagy a szokásostól eltérő üzleti döntéseinek előkészítése, végiggondolása során. Megnyugtató és fontos a tudat, hogy bármikor fordulhatok hozzájuk segítségért.

Elekes Lajos

ügyvezető igazgató, tulajdonos, Merian Foods Kft.

Több mint 10 éve vagyok az iroda ügyfele, a vállalt feladatokat mindig határidőre elkészítik. Az iroda dolgozói készségesen állnak rendelkezésemre, kéréseimet -kérdéseimet gyorsan teljesítik, megválaszolják. Korrekt, megbízható cég!

Dr. Marsal Györgyné

gyógyszerész, tulajdonos, Dr. Marsal Györgyné és Társa Gyógyszer-kiskereskedelmi Kft.

Felkészült, pontos és megbízható! A Controll-Net Kft. a maximumot nyújtja!

Pikó Csaba

ügyvezető igazgató, tulajdonos, Golden Pallet Kft.

Több mint 10 éves kapcsolat alapján elmondhatom, hogy munkájukat megbízható tudás és szolgáltatói alázat jellemzi. Információban és a munkában folyamatosan naprakészek.

Medovarszki András

ügyvezető igazgató, tulajdonos, Medovarszki-Farm Kft.

Több mint hat éve dolgozunk együtt a Controll-Net Kft-vel. Szakmai és személyes kapcsolatunkat igen jónak érzem, kérdéseimre mindig pontos és megbízható válaszokat kapok tőlük. Együttműködésünk ideje alatt vállalkozásom többszörösére bővült. Bátrabban hoztam döntéseket új beruházásokról, fejlesztésekről, köszönhetően annak is, hogy a Controll-Net-ben biztos hátteret és mindig megbízható, felkészült hátteret tudhattam saját munkám mögött.

A közös munkát nagyon hasznosnak tartottam, azért is, mert szakmámmal foglalkozhattam anélkül, hogy könyvelési, pénzügyi vagy bármilyen adminisztratív, adózási kérdések okán aggódnom kellett volna.
Éppen ezért lényeges számomra az együttműködés hosszútávú fenntartása, mindkettőnk érdekében.

Uhrin György

ügyvezető igazgató, tulajdonos, Uhrin Diesel Kft.